Sunday, December 26, 2010

Hüppetrenn .

Tegime siis täna väikse hüppetrenni . Algul kui talli jõudsin, puhastasin Recordi väga hoolikalt ära. Mingid itaallased käisid Kilgis ehitust uurimas ja siis kiitsid ka Rec-i . :P .
Valjad pähe, läksime maneezi. Hakkasin siis takistusi ülesse panema, Recordil lasin vabalt mööda maneezi joosta. Selle aja peale, kui takistused ülesse sain, oli tema ennast juba tühjaks jooksnud. Ühesõnaga natuke lolliks ajanud ennast.
Takistused olid enamvähem sellised : üks 70cm rist, 80cm lattaed ja 60-70cm okser.
Enne kui selga läksin, panin igaksjuhuks turvavesti ka selga. Tasus ära, sest mingi ajapärast käisin Recordi seljast alla :D . Oma süütõttu, et kinni ei viitsinud hoida, muidu poleks lennanud, kuna ta ehmatas väljast maneezi tuiskava lume peale .
Natukese ajapärast, kui olime soojaks saanud, alustasime hüppamisega. SUPER. Tal on tohutult hüppevõimet ja näen seda tänu uuele sadulale. Ostsin siis sadula peale sõitmist ära. Saime ka seljas taandamise selgeks. Üks väike koolisõidu nipp jälle selge. Järgmisena võtan ette küljendamise.
Homme tuleb Keit ! Jääb neljapäevani. Pean ennast hommikul vägaväga vara ülesse ajama :D. Mingi lõunapaiku umbes läheme talli ja veedame seal terve päeva . Arvatavasti tuleb tavatrenn, kuna täna alles sai hüppetrenn tehtud ja maastikul on külm :D .Ootame soojemat ilma, et siis maastikule minna .

Teise korrani siis . Ilusat talve !
(:

No comments:

Post a Comment